iDOM

Система управління

Контакти

Актуальні номери ОСББ:

Бухгалтер: 

Офіс-менеджер: 068-163-72-97 пн-пт з  9 до 18

Диспетчерська ліфтів :

Охорона ЖК: 068-163-72-86

Охорона в'їзд на територію (КПП): 068 399 67 54

e-mail: osbbkb2@gmail.com або osbb2kb@gmail.com

Правила в'їзду-виїзду сторонніх авто

Опубліковано: 23 вересня 2019

Шановні мешканці, як ви знаєте, потрапити в ЖК Підвисоцький можна через шлагбауми та КПП на власному авто, використовуючи систему віддаленого управління шлагбаумом Palgate, або пульт дистанційного керування.

Якщо до вас приїхали гості - відчиняйте їм за допомогою вашого пульта ДК або додатку на смартфоні або автодзвінка.

Якщо до вас приїхало брендоване таксі (охороні зрозуміло що це авто таксі, а не сторонні люди) - охорона ЖК відкриє шлагбаум та люб'язно зорієнтує водія де знаходяться жітлові під'їзди.

Якщо ви очікуєте на вантажну доставку, то, або відкриваєте самі з власного доступу або зазадалегідь телефоном повідомляєте охороні комплекса щодо авто на яке чекаєте, щоб дану автівку пустили. 

Пішоходам-готям що прямують в офіси - відкриває калітку охоронник та ввічливо орієнтує де знаходиться той чи інший офіс. Відвідувачам офісів відкриває адміністратор офісу. 

Решті пішоходів слід користуватися магнітними ключами. Прохід між шлагбаумами суворо заборонений.

Ми вклали багато сил, часу та коштів у те, щоб підвищити безпеку об'єкта, збільшити його ліквідність та відповідність сучасним вимогам мешканців. Тому, просимо вас дотримуватися даних правил, привчати своїх найманих робітників та відвідувачів до правил, та підтримувати безпеку та контрольованість конверсії через нашу територію.