iDOM

Система управління

Контакти

Актуальні номери ОСББ:

Бухгалтер: 

Офіс-менеджер: 068-163-72-97 пн-пт з  9 до 18

Диспетчерська ліфтів :

Охорона ЖК: 068-163-72-86

Охорона в'їзд на територію (КПП): 068 399 67 54

e-mail: osbbkb2@gmail.com або osbb2kb@gmail.com

Новини будинку

Опубліковано: 23 вересня 2019

Шановні мешканці ЖК "Підвисоцький"

Станом на вересень 2019 року ми завершили електромонтаж в секції Б, та перемкнули всіх на постійну схему електропостачання, наразі, тривають роботи з відновлення освітлення поверхів, відновлення пожежної системи та, в подальшому, ремонти на поверхах. 

В ЖК зроблено нову розмітку для коректного руху автотранспорту та більш безпечного пересування пішоходів.

На будинок запущене гаряче водопостачання. 

Територія ЖК стала повністю закритою, будь ласка, користуйтеся вашими магнітними ключами для відкриття каліток, зони побутового сміття. 

Шлагбауми працюють як із пультамі ДУ так і з системою Palgate, через мобільний додаток або автодзвінок. Анкету на внесення вашого авто в базу ви можете знайти на КПП у охорони комплекса. 

В ЖК встановлено додаткові камери, просимо вас не залишати сміття біля зони ТПВ, давати інструктажі своїм робітникам та забезпечувати свій персонал магнітними ключами від всіх дверей ЖК. Додаткові магніти можна замовити за телефоном: 068-841-25-26

Акцентуємо вашу увагу на тому, що у зв'язку із відсутністю фінансових можливостей ОСББ покривати великі борги нашіх співмешканців, ми попереджаємо про відключення електропостачання, а згодом, і відключаємо такі квартири (борги понад 3-5 тис грн).

По 2 під'їзду ті квартири, що не внесли повний внесок підключатися до загальнобудинкових мереж не будуть згідно із протоколом рішення загальних зборів 2 підї'зду. 

з повагою, ОСББ КБ 2