iDOM

Система управління

Контакти

Актуальні номери ОСББ:

Бухгалтер: 

Офіс-менеджер: 068-163-72-97 пн-пт з  9 до 18

Диспетчерська ліфтів :

Охорона ЖК: 068-163-72-86

Охорона в'їзд на територію (КПП): 068 399 67 54

e-mail: osbbkb2@gmail.com або osbb2kb@gmail.com

ВІДПОВІДІ НА НАЙПОШИРЕНІШІ ЗАПИТАННЯ

Опубліковано: 21 березня 2019

ВІДПОВІДІ НА НАЙПОШИРЕНІШІ ЗАПИТАННЯ:

  1. Контакт головного інженера:

Інженер: (068)137-54-62

  1. Квитанція з призначенням «благодійний внесок 1000 грн.» - це допомога 2-му під’їзду?

Фінансування витрат на надання адвокатських послуг, послуг з проведення експертизи не було закладено в кошторис на обслуговування будинку, тому кошти, що надходять до ОСББ від власників кварти та нежитлових приміщень не можуть бути використані на фінансування вищевказаних витрат. Будь-які інші внески, крім затверджених рішенням загальних зборів, можуть вноситись лише як добровільні внески.

Тому  1000 грн. – це внесок на фінансування наступних витрат ОСББ: незалежна будівельна експертиза всього будинку ПП «Науково-дослідна лабораторія судових експертиз» (53 тис грн.), пожежо-технічна та електротехнічна експертизи, послуги адвокатської компанії «Климчук та партнери» в рамках кримінального провадження.

  1. Як часто має прибирати поверх прибиральниця? 8 поверхів в день+ вхідна група, тобто кожний поверх раз в три робочі дні. Якщо є зауваження – дивитися п. 1 
  2. На поверсі перегоріла лампочки/лампочка. Чому ОСББ її не міняє?

 Для заміни необхідно залишити заявку в офісі ОСББ або написати заявку на вайбер головного інженера. Також попросили прибиральницьпроінструктованофіксувати подібні випадки для оперативного вирішення.

  1. У мене помилки в квитанції від бухгалтерії ОСББ. Кому дзвонити?

 Бухгалтерія 0634258085 (10-17 в роб. дні).

  1. Я розпочинаю ремонт, бригаду прораба не пропускає охоронець.

Власнику квартири необхідно надати заяву + інформацію про робітників, підписати лист ознайомлення з  Правилами проведення ремонтних робіт.

  1. Проблема з магнітним ключем, потрібен додатковий ключ.

Всі послуги надає підрядчик ОСББ, контакти Олег +380 (96) 751 76 24. Отримати оплачений замовлений ключ можна в 1 під’їзді у охорони після пред'явленням документа. Неоплачений ключ по дзвінку (телефон на дверях офісу).

В квитанції ГІОЦ є графа «МОП», хоча ж по факту наші МОП не опалюються? Чи потрібно їх оплачувати? Як вони нараховуються?

Нарахування робить не ОСББ, а безпосередньо постачальник Київтеплоенерго. Якщо коротко, то формула така: «Надані показники лічильників по кожній квартирі сумуються. Різницю між лічильником на будинок та отриманою сумою від квартир ділять на площу всіх квартир», тобто під назвою МОП- тепловтрати + різниця, яка виходить, якщо власники квартир надають недостовірні дані. В майбутньому така проблема буде мінімальною, оскільки планується, що співробітник ОСББ буде збирати централізовано показники лічильники та надавати в Київтеплоенерго, щоб були максимально коректні нарахування.

Керуючий уточнював – по неприйнятим квартирам нараховують середній показник + «МОП» по квадратурі.

Якщо у Вас є  будь-які зауваження або побажання щодо роботи ОСББ - Інженер: (068)137-54-62