iDOM

Система управління

Контакти

Актуальні номери ОСББ:

Бухгалтер: 

Офіс-менеджер: 068-163-72-97 пн-пт з  9 до 18

Диспетчерська ліфтів :

Охорона ЖК: 068-163-72-86

Охорона в'їзд на територію (КПП): 068 399 67 54

e-mail: osbbkb2@gmail.com або osbb2kb@gmail.com

УВАГА! Термінова зустріч мешканців щодо плану дій по ліквідації наслідків пожежі

Опубліковано: 25 січня 2019

Шановні мешканці, нам необхідно терміново зустрітися для повідомлення плану дій по відновленню будинку, електропостачання та особливо постраждалих поверхів. Наразі проводяться слідчі дії та численні експертизи, просимо вас не прибирати поверхи другого під'їзду до 9-го поверху. 

Зустріч заплановано на 14-00 на Неділю, 27 січня. Зустрічаємося в холі 3 п.

Зараз у нас є інформація щодо подальших етапів та наявних проблем, проте загального кошторису проекту відновлення ще немає. Однозначно, залучатися до відновлення мають всі мешканці без виключень. А також, хочемо зазначити що виявлені порушення в 1 і 3 під'їздах, і на це також необхідно будет виділити бюджет.

Замовлено повну перевірку будинку службами ДСНС, просимо мешканців 1 та 3 п терміново прибрати все будівельне сміття, інакше на вас уже чекатіме не припис ОСББ а конкретні штрафи. 

Звісно, що будуть судові позови на забудовника та балансоутримувача будинку але це тривалий процес і ми не можем чекати по півроку на відшкодування, тому одразу після отримання кошторисів та проектів та завершення експертиз маємо почати негайне відновлення пошкоджених елементів будинку.